25 janar 2015

I dashur Ditar , sot u kapen dy klandestine në kufi , u refuzohet kalimi nëpër Shqipëri. Një tragjedi e varfërisë në të cilën shumë njerëz ka të ngjarë të mbërrijë në Shqipëri me shpresën për të vdekur rrugës në aksident rrugor. MPM deklaron : “Aksidentet rrugore jane aset kombetar ekskluzivisht dhe vetëm për Shqiptarët!” .

Pergjigju