31 Janar 2015

Njëkohësisht :

Moratoriumi i Skafeve: Durrës. Rrallë e gjatë te kontrollet anti-drogë në port, turistat kthehen mbrapsht me gomone.

Moratoriumi i Gjuetise: Rinas. Krokodili shkakton panik në avjon . Pyjorja deklaron se do kërkonte azil në Shqipëri. Ministria e Mjedisit i jep lejeqëndrim vetëm për dy vjet.

Porti i Shëngjinit. Kinezët kujtojnë se do ua hedhim , nuk pranojnë ftesën e qeverisë për investime dhe deklarojnë :”Shpenzime të kota mbi xhepat e Shqiptarve, fitimet tepër të mëdha , nuk kemi ç’te bëjmë me gjith ato para”.

 

Pergjigju