Çfarë mund të bëjë PD-ja për të përmirësuar imazhin e saj? – (Pres sygjerime!)

Çfarë mund të bëjë PD-ja për të përmirësuar imazhin e saj?

1. Të inspirohet nga vëllazëria DELTA e AnimalHouse dhe të transformojë kongresin e dhjetorit në një toga party . E.SH.

2. Të ndërrojnë emrin në : “Partia Demokratike Kombëtare” . M. Xh.

3. Të prezantojë një kalendar seksi të Ciljetës . D.Z.

4. Të mos jenë më autoironikë . A.M.

5. Në zgjedhjet e ardhshme të deklarojnë se për të mundur Edi Ramën do të prezantohen me dy Sali Berisha . B.A.

6. Të mësojnë kuptimin e fjalëve “Parti”, “Demokratike” dhe “Opozitë”. E.K.

7. Të rrëfejnë të kaluarën komuniste të Sali Berishës. B.M.

 

Pergjigju