Çfarë mund të bëjë Sali Berisha për të përmirësuar imazhin e vet publik? – (Pres sygjerime!)

Çfarë mund të bëjë Sali Berisha për të përmirësuar imazhin e vet publik? – (Pres sygjerime!)

1. Të realizojë premtimin e tij e të zhduket  pa thënë “Do të kthehem përsëri” . S.M

2. Të lëri politikën dhe të shkruajë autobiografinë e tij nga Ismail Kadare .  E.D.

3. Të ofrohet vullnetar për të luftuar ISIS në Siri dhe Irak . L.Z.

4. Ti lyej flokët ngjyrë bjond. M.K.

5. Të mos tregojë më përralla . V.P.

6. Të vendosë një rekord guiness për fjalinë me më shumë fjalë fyese . Xh.M.

7. Të zgjedhë si këshilltar imazhi Fatos Nanon . E.S.

8.

Pergjigju