Postimet në kategorinë ‘Ditari’

31 Janar 2015

Njëkohësisht :

Moratoriumi i Skafeve: Durrës. Rrallë e gjatë te kontrollet anti-drogë në port, turistat kthehen mbrapsht me gomone.

Moratoriumi i Gjuetise: Rinas. Krokodili shkakton panik në avjon . Pyjorja deklaron se do kërkonte azil në Shqipëri. Ministria e Mjedisit i jep lejeqëndrim vetëm për dy vjet.

Porti i Shëngjinit. Kinezët kujtojnë se do ua hedhim , nuk pranojnë ftesën e qeverisë për investime dhe deklarojnë :”Shpenzime të kota mbi xhepat e Shqiptarve, fitimet tepër të mëdha , nuk kemi ç’te bëjmë me gjith ato para”.

 

30 janar 2015

I dashur Ditar sot Berisha tha: “Ka një komplot të errët kundër meje , po po ky komplot do t’ju bëjë të besoni se unë kam thënë se ka një komplot të errët kundër meje !”

28 janar 2015

I dashur Ditar: Opozita do të pranojë refomën gjygjësore vetëm nëse “Gjykatësit tani e tutje do zgjidhen direkt nga populli” , e se “më në fund dhe për të parën herë kjo do të ndodhë edhe për vetë parlamentarët!”

25 janar 2015

I dashur Ditar , sot u kapen dy klandestine në kufi , u refuzohet kalimi nëpër Shqipëri. Një tragjedi e varfërisë në të cilën shumë njerëz ka të ngjarë të mbërrijë në Shqipëri me shpresën për të vdekur rrugës në aksident rrugor. MPM deklaron : “Aksidentet rrugore jane aset kombetar ekskluzivisht dhe vetëm për Shqiptarët!” .