Postimet në kategorinë ‘Paradigëm’

Çfarë mund të bëjë PD-ja për të përmirësuar imazhin e saj? – (Pres sygjerime!)

Çfarë mund të bëjë PD-ja për të përmirësuar imazhin e saj?

1. Të inspirohet nga vëllazëria DELTA e AnimalHouse dhe të transformojë kongresin e dhjetorit në një toga party . E.SH.

2. Të ndërrojnë emrin në : “Partia Demokratike Kombëtare” . M. Xh.

3. Të prezantojë një kalendar seksi të Ciljetës . D.Z.

4. Të mos jenë më autoironikë . A.M.

5. Në zgjedhjet e ardhshme të deklarojnë se për të mundur Edi Ramën do të prezantohen me dy Sali Berisha . B.A.

6. Të mësojnë kuptimin e fjalëve “Parti”, “Demokratike” dhe “Opozitë”. E.K.

7. Të rrëfejnë të kaluarën komuniste të Sali Berishës. B.M.

 

Çfarë mund të bëjë Sali Berisha për të përmirësuar imazhin e vet publik? – (Pres sygjerime!)

Çfarë mund të bëjë Sali Berisha për të përmirësuar imazhin e vet publik? – (Pres sygjerime!)

1. Të realizojë premtimin e tij e të zhduket  pa thënë “Do të kthehem përsëri” . S.M

2. Të lëri politikën dhe të shkruajë autobiografinë e tij nga Ismail Kadare .  E.D.

3. Të ofrohet vullnetar për të luftuar ISIS në Siri dhe Irak . L.Z.

4. Ti lyej flokët ngjyrë bjond. M.K.

5. Të mos tregojë më përralla . V.P.

6. Të vendosë një rekord guiness për fjalinë me më shumë fjalë fyese . Xh.M.

7. Të zgjedhë si këshilltar imazhi Fatos Nanon . E.S.

8.