Çfarë mund të bëjë Sali Berisha për të përmirësuar imazhin e vet publik? – (Pres sygjerime!)

Çfarë mund të bëjë Sali Berisha për të përmirësuar imazhin e vet publik? – (Pres sygjerime!)

1. Të realizojë premtimin e tij e të zhduket  pa thënë “Do të kthehem përsëri” . S.M

2. Të lëri politikën dhe të shkruajë autobiografinë e tij nga Ismail Kadare .  E.D.

3. Të ofrohet vullnetar për të luftuar ISIS në Siri dhe Irak . L.Z.

4. Ti lyej flokët ngjyrë bjond. M.K.

5. Të mos tregojë më përralla . V.P.

6. Të vendosë një rekord guiness për fjalinë me më shumë fjalë fyese . Xh.M.

7. Të zgjedhë si këshilltar imazhi Fatos Nanon . E.S.

8.

30 janar 2015

I dashur Ditar sot Berisha tha: “Ka një komplot të errët kundër meje , po po ky komplot do t’ju bëjë të besoni se unë kam thënë se ka një komplot të errët kundër meje !”

28 janar 2015

I dashur Ditar: Opozita do të pranojë refomën gjygjësore vetëm nëse “Gjykatësit tani e tutje do zgjidhen direkt nga populli” , e se “më në fund dhe për të parën herë kjo do të ndodhë edhe për vetë parlamentarët!”

25 janar 2015

I dashur Ditar , sot u kapen dy klandestine në kufi , u refuzohet kalimi nëpër Shqipëri. Një tragjedi e varfërisë në të cilën shumë njerëz ka të ngjarë të mbërrijë në Shqipëri me shpresën për të vdekur rrugës në aksident rrugor. MPM deklaron : “Aksidentet rrugore jane aset kombetar ekskluzivisht dhe vetëm për Shqiptarët!” .

1 2